About

jonas larsson

Jag heter Jonas Larsson och har startat tjana-pengar.nu efter att ha tjänat pengar på många olika sätt både offline och online utan att arbeta på det traditionella viset, att byta tid mot månadslön. Jag började med detta redan tidigt på gymnasiet och har sedan allt eftersom tiden gått börjat utnyttja allt fler sätt att tjäna pengar, både på och utanför internet. När man har en livsstil som avviker från den vanliga får man ofta enormt mycket frågor kring hur man gör, vad som är bäst, hur man skall gå till väga etc. för att tjäna pengar.  Det kan dock vara svårt att ha tid att förklara för alla som frågar på kort tid hur man tjänar mycket pengar utan att jobba traditionellt när det många gånger rör sig om lång tids träning för att uppnå resultat.

Oavsett om ditt mål är att tjäna extra pengar eller att bli ekonomiskt oberoende och kunna resa jorden runt utan att behöva tänka på arbete, så behövs kunskap. När du en gång lärt dig hur man tjänar pengar på ett bra sätt, så är det kunskap som du kommer att ha nytta av i många sammanhang, resten av livet.

Därför har jag skapat tjana-pengar.nu! För att du ska få möjlighet att lära dig, och ta del av de kunskaper som jag har samlat på mig under de senaste åren.

För även om du bara har som mål att sälja lite grejor på tradera eller blocket, så kan du vara säker på att du behöver viss kunskap för att du ska få ut så mycket som möjligt av det.

Har du några frågor är du välkommen att mejla mig på jonas[a]foreverinspiration.se (byt ut [a] mot @).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.