SEO Sunday igen!

Se detta SEO-sunday inlägg som bra inspiration på vilka sajter man kan bygga för att tjäna pengar på internet!
I dagens SEO Sunday finns två sajter om flyttstäd. Flyttstäd är nog ett område där det verkligen kan löna sig att ligga bra till på Google, eftersom gissningsvis alla googlar efter ett företag när de vill ha hjälp med flyttstäd, och eftersom man oftast flyttar ganska sällan så blir det sällan att man får ett företag som top of mind inom just flyttstäd, till skillnad mot om man anlitar en firma för hemstäd eller liknande. Flyttstäd Umeå kommer jag nog inte att behöva på ganska lång tid då jag inte har några större planer på att flytta till Umeå, men jag skulle gärna prova på att bo i Stockholm och då kanske flyttstädning Stockholm skulle vara något för mig. Fast vid närmare eftertanke vore det väl naturligare att flyttstäda där man flyttar ut ifrån, och det är ju Göteborg i det här fallet.
En destination som jag verkligen funderat på att resa till är Malaysia, men istället för det har det blivit många Indienresor för mig. Det finns ofta ganska billiga resor till Malaysias huvudstad Kuala Lumpur och vad jag har förstått är det nästan lika billigt att resa runt i Malaysia som det är att resa runt i Indien! Det uppskattar jag verkligen när jag reser, eftersom jag är väldigt intresserad av just budgetresande…
Ett mycket populärt ämne att bygga sajter kring är Bantning, och det är förståeligt eftersom det finns stor ekonomi i ämnet. Att hitta bantningspiller som fungerar är dock inte det lättaste och det är bra när det finns sajter som hjälper till att göra just det!
En betydligt ovanligare nisch är skor som gör att man blir längre. Jag har aldrig tidigare sett en sajt om detta, men det visar bara på att vad som helst kan skapa en nischad informationssajt, eller fungera som e-handel. Jag har inga behov av att bli längre alls, men om jag hade det skulle jag definitivt beställa ett skoinlägg som de man kan köpa på bli längre.

Nästa vecka blir det nog paus i SEO Sunday för mig! Dock kommer det upp fler inlägg här på Tjäna Pengar!