Köp ett varuparti

1 Comment

tradera

Tradera har en mycket bra kategori att hålla ett öga på. Den heter varupartier och innehåller allt som oftast potentiella fynd. Det är mycket strumpor och underkläder men genom att välja en lämplig underkategori kan man få fram riktigt roliga auktioner.
Tidigare såldes ofta paket med guldtackor och bladguld, med 10 stycken för bråkdelen av priset för att köpa 10*1. Perfekt att köpa 10 i parti och sedan sälja dem styckvis.
Elektroniska produkter brukar också fungera bra att köpa i parti. Jag har t.ex köpt alkoholmätare i parti och sålt med bra resultat. Pannlampor är ett annat exempel som jag köpt i parti för 20 kronor styck och kunnat få ända upp till 250 kr för vid styckförsäljning.

Det är svårt att redogöra för vad som är bra att handla med på det här sättet, men kolla igenom kategorin Varupartier och gå på magkänsla. Du behöver inte börja med stora belopp utan köp ett parti för några hundra kronor upp till någon tusenlapp. Då är du garderad mot eventuell förlust om objekten inte skulle vara så populära som du trodde. Tänk på att ligga ute med en annons på blocket eftersom det endast kostar 20 kr, och du kan sälja flera gånger på samma annons. Mycket bra sätt att annonsera!

One Reply to “Köp ett varuparti”

Comments are closed.