Ligg på förstasidan på Google

Ligg på förstasidan på Google

May 09

Detta är ett kort inlägg, som mest är ett konstaterande från verkliga livet. Att ligga på förstasidan på google är verkligen vitalt om du vill ha mycket attraktiva besökare till din sajt. Jag driver en sajt som heter Learning Swedish Online som är en medlemssajt där man lär sig svenska på nätet. Den har som huvudsökord “learn Swedish online”. Jag har tidigare legat på plats 14-18 med den, men nu har google rankat upp den till 7-8. Detta har nästan tredubblat registreringarna på sajten. Över en natt!

Så se till att lära dig SEO, eller sökmotoroptimering, och ett tips till – har du tänkt skapa en sajt inom ett visst område. Det lönar sig att sätta upp sajten långt innan allt material finns på plats, för att samla in potentiella kunder, och för att få förtroende från google. Ju längre en sajt ligger, desto mer klättrar den i pagerank (generalisering, men ändå en princip att gå efter) och desto större potential har du att ranka den högt!

1 comment

  1. Hej!

    Du får gärna skriva mer om SEO. Det är något som intresserar mig mycket. Vore intressant att läsa om dina strategier för att ranka högt hos sökmotorerna.

    Mvh Emelie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>