Sälj egna produkter!

Man kan tjäna mycket pengar på att sälja andras produkter genom affiliatenätverk och google adwords, men allra bäst i mina ögon är att sälja egna produkter. Du sätter själv priserna, du riskerar inte att missa intäkter som du ofta gör när du marknadsför andra, och köparna inte använder dina länkar.
När du säljer åt andra så får du också ofta betalt i efterskott, ganska lång tid efter.

Om du har en bra produkt, tjänst eller lösning som du kan sälja så är det definitivt min rekommendation att du fokuserar på det! Du behöver såklart jobba med att svara på frågor och ta hand om kundtjänst, men fördelen att inte gå miste om några intäkter är enligt mig övervägande.

Du kan skapa egna digitala informationsprodukter och sälja som medlemssajter eller E-böcker, något som är väldigt populärt för att tjäna pengar. Du kan ta betalt via payson eller använda Clickbank för att sälja din produkt och få ett affiliateprogram på köpet, med mängder av återförsäljare för dina egenskapade produkter. Tänk att istället för att sälja 1 produkt åt 100 olika säljare ha 100 säljare som säljer ett exemplar av din produkt var. Då blir din arbetsinsats något mindre!

Se till att hitta eller skapa en bra produkt att sälja så har du det mycket väl förspänt i framtiden!

En produkt jag sålt en del av är Thereminer från Otana na Kagaku vilket visat sig vara väldigt effektivt.
theremin