Skapa en medlemssajt med Easymemberpro

Alla har vi kunskaper om något som vi kan dela med oss av! Det spelar ingen roll vad man jobbar med eller vad man pluggar etc. Det finns alltid något specialintresse som man kan dela med sig av sina kunskaper inom. Varför inte sälja den informationen istället? Den här sajten kommer till stor del att behandla metoder att tjäna pengar där du inte själv är säljare, men oftast så är det mest effektiva att faktiskt själv vara säljare. Man skall absolut inte vara rädd för att folk inte vill betala, för tro mig, folk VILL betala.

Min medlemssajt Learning Swedish Online är snart klar för lansering och den är gjort med ett medlemsskript som heter Easy Member Pro. Detta är otroligt enkelt att använda och kräver inte minsta kunskap om programmering eller webbdesign, när det väl är installerat. Easy member pro 2.0 kostar cirka 120 dollar och det är otroligt billigt för ett så kraftfullt skript. Dessutom är det fritt fram att använda till flera medlemssidor. EMP sköter allt från medlemsregistreringar och betalningar till Affiliate-program, E-postutskick, avslutade prenumerationer, olika medlemsskapsnivåer etc. Allt du behöver finns samlat i ett paket.

easy member pro site

Det är så enkelt som att köpa skriptet, installera på sin server (ladda upp via FTP i Binärt läge) skriva in sin aktiveringskod och sen börja lägga upp innehåll för de öppna sidorna, för medlemssidorna för gratismedlemmar och sidorna för betalande medlemmar.

Ta chansen att ta betalt för något du kan!

Så här ser framsidan av Learning Swedish Online ut:

easy member pro