Dagens Industri gratis i 2 veckor

Du som läser den här bloggen är säkert intresserad av Ekonomi, åtminstone på vissa plan. Därför kommer här ett superbra erbjudande om hur du kan få prova dagens industri gratis i två veckor, men även ett litet varningens ord på vägen.

DI gratis genom Revisorn

Revisorn är en tidning som jag får genom min redovisningsbyrå, och i det senaste numret var det med en provprenumeration på Dagens Industri. Detta erbjudande låg på webben och är något de vill ska sprida sig så mycket som möjligt så jag tänkte att jag delar med mig till de som läser den här bloggen och som vill tjäna pengar. Oftast får man något intressant tips i varje nummer av Dagens industri. De har också ett veckomagasin som kommer på fredagarna och som är fruktansvärt innehållslöst, samt ett betydligt mer innehållsrikt månadsmagasin.

Ta chansen att prenumerera på en av de bättre tidningarna i Sverige.

Självklart blir man uppringd av en säljare när prenumerationen är på väg att gå ut, och det kan vara en riktigt karismatisk sådan. En fortsatt prenumeration kostar cirka 4000 per år, så var medveten om det redan när du provar så inte det som skulle vara gratis blev något dyrt helt i onödan…
Dock har DI endast ringt mig en gång. Vi får väl se om det kommer fler samtal, men ingenting kommer att slå Svenska Dagbladet som efter att jag provade i en månad och sedan (hittills) fått 15 samtal och 15 mejl, och de verkar aldrig ge sig vad man än gör… Det är smällen man får ta när man lämnar ut sina personuppgifter på det sättet.

dagens industri