Köp datortillbehör från USA

Är det något som butikerna i Sverige tjänar mycket pengar på så är det tillbehör till datorer och andra elektroniska produkter. Det kan röra sig om marginaler på upp till 60-70% till skillnad mot själva produkterna där 10% är bra.

Tillbehör viktig inkomst

Detta är anledningen till varför många säljare är väldigt påstridiga när det kommer till tillbehör. Men ta det lite lugnt på tillbehörsfronten och kolla läget på Ebay och tradera där just tillbehör till elektronikprylar brukar kunna gå för riktigt bra priser. En laptopväska kan gå lös på över 1000 kronor i Sverige, men är ofta lätt att hitta för under halva priset på Ebay.

Laptop Batteri

Batterier och laddare är ett annat exempel. Att köpa ett orginal laptop batteri brukar kosta över tusen kronor, medan ett icke orginal ofta kan gå för nån hundring. Samma med en laddare. Orginal över 1000 kr medan icke orginal kostar några hundra.

Tänk på det, så kan du spara ordentligt med pengar utan att produkten du köper tillbehör till på något sätt blir sämre, förutom att den kanske får en logga mindre. Oftast tror jag att man klarar sig ändå…

Den här väskan till en Sony Vaio X kostar
vaio x väska

Categories: Dator Spara Pengar