Gratis Resa till Italien

Gratis Resa till Italien

May 11

Jag skriver detta inlägg från Sorrento i Italien, där jag precis spenderat en vecka utan att betala något alls. Jag vann en resa från Solresor, med flyg, hotell och frukost och har haft en riktigt bra tid. Dealen: Jag har bloggat om resan i min personliga blogg.

Jag vann resan genom att vara lite vaken på Twitter och se att de sökte folk som kunde agera hotelltestare. Fyllde i mina uppgifter och blev kontaktad några timmar senare, och ivägskickad till Italien som hotelltestare. Har jobbat här nerifrån precis som jag kunnat göra hemma, men med lite vackrare utsikt.

Det kan alltså löna sig ganska ordentligt att hålla sig uppdaterad i Sociala Medier även om man oftast slösar massa tid. Jag har iallafall fått ersättning för en del av tiden jag lagt ner på Twitter genom denna resan! På köpet massa intryck, nya italienska vänner, och några kilo extra på kroppen, som jag verkligen behövde!

Tävla regelbundet, för det är inte så svårt att vinna tävlingar…

1 comment

  1. Hej,
    Kul med Italienresan!
    Tack för en bra och informativ webbsajt/blogg!
    Blogghälsningar
    Classier Corn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>