Öka försäljningen med Payson

1 Comment

Detta är första inlägget i en återkommande serie om olika betalsystem du kan använda till dina webbplatser. Ett mycket använt och erkänt betalsystem i Sverige är Payson och om du använder tradera tror jag nästan inte du kunnat undgå att använda payson.

Vad är det som är bra med att använda sig av ett system som payson?
Det finns flera fördelar med att använda payson för din sajt. Den mest utmärkande är att betalningen sker helt utan att kunden behöver lämna ut några kontouppgifter eller kortuppgifter till dig som säljare. Oavsett om du säljer via en egen sajt eller via ex. tradera kan detta vara en stor fördel, då folk generellt sett inte har så stort förtroende för de de köper av på nätet, om du inte driver en väldigt känd sajt.
En annan fördel är att payson gör det väldigt enkelt för dig som säljare att hålla reda på saker och ting. Payson är väldigt tydligt.
Ytterligare en fördel för dig som säljare är att det är VÄLDIGT enkelt att implementera payson på sin sajt. Nästan alla e-handelslösningar har stöd för det, men ännu bättre är om du driver en enklare sajt – Payson har en mängd olika lösningar för att ordna betalningar utan att du behöver göra egentligen något annat än att klistra in en html-kod på din sajt.

Vad finns det för nackdelar med att använda payson?
Den nackdelen jag har stött på är att inte alla människor är bekväma med payson och vet vilket känt och säkert system det är. Dessa skulle inte bli dina kunder om du bara erbjuder payson, och därför finns det en poäng i att erbjuda fler betalsystem.

Eftersom det är gratis att registrera sig både som professionell användare och privatperson, tycker jag att du ska göra slag i saken och registrera ett konto och kolla vilka möjligheter som finns.

Gå till Payson.

One Reply to “Öka försäljningen med Payson”

  1. hej vill vet hur man gör ett blogg eller finns det annat jag kan tjärna pengar på …undra det vill göra nåt för pengarna tar körkort sen… hör av dig

Comments are closed.