Som Clickbank fast på Svenska?!

3 Comments

Det är mycket populärt att surfa till denna sajt via en sökning på google på “clickbank sverige”. För att möta efterfrågan tänkte jag berätta om en nyhet som jag nyligen snappade upp på Webmasters Network (wn.se)

Sajten heter Clickbroker och ska ha samma koncept som Clickbank som kombinerar försäljning av egna produkter med ett väl integrerat system för affiliateförsäljning. Clickbank är enormt populärt och gör det möjligt att omgående få ut en produkt till väldigt många potentiella affiliates för att få större spridning på produkten. Tänk att ha hundra personer som säljer en produkt åt dig istället för att sälja hundra själv… Vilket skulle du föredra?

Än så länge har inte Clickbroker lanserats på bred front. Du kan skriva upp dig på intresselistan (se länken ovan) och även anmäla dig till att vara med och beta-testa. Skriv upp dig snarast så att det syns att intresset är stort, för en svensk motsvarighet till Clickbank behövs verkligen!

3 Replies to “Som Clickbank fast på Svenska?!”

  1. Stämmer bra. Vi kommer senare att gå ut med information till de som anmäler sitt intresse på vår sida (länken ovan). Tack för inlägget.

    Henrik W
    VD, Clickbroker AB

  2. Fast undrar när det kan tänkas vara lanseringsdags? Och vilka villkor som kommer att gälla? Har du något bra tips på var man kan läsa mer om det, eller är det bara att vänta? (är så kass på att vara tålmodig 😉

Comments are closed.