Starta egen T-shirtbutik online

Har du tänkt någon gång på att det skulle vara skoj att driva en webbshop, men sedan lagt tankarna på is eftersom det krävs så mycket jobb för att driva en butik på internet? Det finns definitivt enklare vägar att gå, där du inte behöver jobba något alls!
Om jag sa att du kunde starta en webbshopp helt utan kostnad, utan årsavgift på 30 minuter, och sedan tjäna pengar på den resten av livet, skulle det vara intressant?

Jag startade nyligen Icajerry.se (för att undvika misstypes med bindestreck går sidan även att komma åt via Ica-jerry.se). Detta är något så enkelt som en butik där man kan köpa trycksaker relaterade till Ica-Jerry. Butiken ligger på Spreadshirts eftersom jag när jag satte upp butiken inte visste att det fanns ett svenskt välfungerande alternativ i Trycktorget.
I Feminas januarinummer 2010 var en produkt från min butik icajerry.se med:

Hur går man till väga då?

Det är så enkelt att det knappt kräver någon beskrivning, men här kommer ändå en steg för steg instruktion:

  1. Registrera dig som användare på Trycktorget, välj att skapa butik och välj namn på butiken.
  2. Skapa dina produkter (genom att ladda upp bilder, eller skriva text) och sätt dina marginaler (hur mycket du vill tjäna per sälj).
  3. Marknadsför din butik! Icajerry.se har jag enbart marknadsfört genom Facebook och Youtube.
  4. Köp ett domännamn för att lättare kunna marknadsföra. Till exempel är icajerry.se bättre än http://icajerry.trycktorget.se
  5. Tjäna pengar resten av livet

Så här kan det se ut:

ica-jerry

Detta sätt att tjäna pengar är så enkelt, effektivt och roligt att jag rekommenderar det till ALLA. Det är bara att hitta en lämplig nisch för sina produkter och marknadsföra mot rätt målgrupp.
Lycka till!