Svara på Marknadsundersökningar!

2 Comments

Att svara på undersökningar är ett ganska enkelt sätt att tjäna extrapengar på Internet. Räkna dock inte med att dra in några stora summor…

Hur går det till?

Du registrerar dig enkelt på en sida för marknadsundersöningar. Det finns flera, och det kan vara idé att registrera på flera stycken, för att få fler uppdrag. En undersökning brukar ge mellan 5 och 50 kronor. Det vanligaste är runt 20 kronor för en undersökning som tar cirka 15-20 minuter.

Vilka företag finns?

Det finns enormt många sajter som erbjuder en att svara på marknadsundersökningar mot ersättning, men många ger nästan inga uppdrag, och då blir det ju inget värt att registrera. De sajter som jag personligen testat och tycker är bra är:
Cint
Din Åsikt

Cint brukar låta en svara på ganska roliga undersökningar, och med varierande innehåll. Dock är det ofta som man inte befinner sig inom målgruppen och därför inte kan få den ersättning som finns tillgänglig…

Din Åsikt är riktigt bra om man vill svara på mycket undersökningar. När jag var registrerad på Din Åsikt fick jag runt två undersökningar per vecka, och oftast genererade de runt 30 kronor styck. Som du säkert ser så är detta inga stora pengar, men några extra kronor i fickan, om man ändå tycker att det är roligt att tycka till. Värt att tänka på är dock att alla undersökningar på din åsikt brukar ta ganska lång tid att göra (runt en halvtimme) och att de ofta är inom liknande marknadsområden.

Kolla utbetalningarna

Det är ju meningslöst att utföra uppdrag om man inte får ut sina pengar. Vissa företag har utbetalningsgränser, alltså att man måste ha kommit upp i ett visst belopp för att få en utbetalning. Kolla upp detta innan du börjar svara på undersökningar aktivt, så att inte dina pengar blir inlåsta, för att du inte jobbat tillräckligt mycket. Ett bra program bör ha en utbetalningsgräns som inte är över 100 kr. Då kan du få utbetalning efter tre undersökningar.
Det brukar även kunna finnas möjlighet att lösa in sina pengar mot presentkort eller något annat av motsvarande värde. Jag föredrar dock alltid kontanta utbetalningar framför annan ersättning.

Sammanfattningsvis

Att svara på undersöknignar är helt klart ett snabbt sätt att komma igång med att tjäna pengar på Internet. Det är alltid en kick när man tjänat sina första kronor, bara för att man då har kommit igång och blir taggad på mer. Testa hur du tycker att det fungerar, men se bara till att utbetalningarna fungerar som de ska!

2 Replies to “Svara på Marknadsundersökningar!”

  1. Hei. Triaba Panel Sverige er et annet panel som du kanskje har interesse av å teste? Dette er et Cint-panel, dvs inngår i Cint Panel Exchange (CPX)

  2. Man kan tjäna grymma pengar på betalda undersökningar. Är man bara redo att göra “jobbet” så kan man enkelt dra in ett par tusen varje månad.

    Jag har gjort detta sedan augusti 2010 och jag har hunnit bli medlem på över 900 survey sidor! Det medför att jag kan tjäna stadigt med pengar varje måand 🙂

Comments are closed.