Category: Nyheter

Möten och Workshops – Givande eller energitjuvar?

Oavsett om du är anställd kommer du om du är verksam i Sverige garanterat ha en stor mängd möten. Det finns så många olika typer av möten att det ibland kan vara svårt att hålla rätt på dem. Följande typer är de jag oftast kommer i kontakt med i mitt jobb och företag:
Säljmöte – Sälja in produkt eller tjänst
Uppstartsmöte – Sätta förväntningar på projekt korrekt samt få nödvändig… Läs hela Möten och Workshops - Givande eller energitjuvar?

Categories: Nyheter

Ett oändligt förråd affärsidéer!

Självklart behöver man en bra affärsidé för att starta ett framgångsrikt företag, men hur kommer man på en bra affärsidé? Det finns företag som tar bra betalt för affärsidéutveckling. Här är ett bättre sätt att få obegränsat med affärsidéer, varje dag, året runt.

Vad är en bra affärsidé?

De bästa affärsidéerna är oftast de som börjar med att identifiera ett problem, och sedan skapar en affärsidé som löser problemet… Läs hela Ett oändligt förråd affärsidéer!

Categories: Nyheter

Registrerad på Clickbroker

3 Comments

Jag har nu registrerat mig på Clickbroker som jag skrev om i inlägget “Som Clickbank fast på Svenska?!

Man var tvungen att signa upp för att få en inbjudningskod. Jag fick denna för några veckor sedan och har nu skapat ett konto för att se vad som finns att tillgå. Gränssnittet är riktigt bra, men det finns i nuläget 2 (!) produkter att marknadsföra. Anmärkningsvärt på flera sätt… Läs hela Registrerad på Clickbroker

Categories: Nyheter

Tjäna pengar på att betala för saker (2 anledningar till varför)!

1 Comment

Detta kanske låter som en mycket märklig rubrik. Varför skulle man tjäna pengar på att köpa något? Har jag misstagit mig och det skall vara Spara pengar när du köper saker? Nej! Här kommer min förklaring på varför du faktiskt på flera sätt kan tjäna pengar på att betala för dig!

Anledning 1: Bra saker kostar pengar
När man jobbar med internet, och gör mängder av hemsidor… Läs hela Tjäna pengar på att betala för saker (2 anledningar till varför)!

Som Clickbank fast på Svenska?!

3 Comments

Det är mycket populärt att surfa till denna sajt via en sökning på google på “clickbank sverige”. För att möta efterfrågan tänkte jag berätta om en nyhet som jag nyligen snappade upp på Webmasters Network (wn.se)

Sajten heter Clickbroker och ska ha samma koncept som Clickbank som kombinerar försäljning av egna produkter med ett väl integrerat system för affiliateförsäljning. Clickbank är enormt populärt och gör det möjligt att… Läs hela Som Clickbank fast på Svenska?!

Mitt klotterplank om Entreprenörskap

Jag har startat en ny blogg som handlar om livet som entreprenör. Medan den här bloggen handlar om hur man tjänar pengar på internet, handlar entreprenoren.se mer om mina egna projekt och den fungerar som ett slags klotterplank där jag kan skriva ner intressanta observationer jag gör, för att jag ska kunna ta fram dem vid ett senare tillfälle. Jag tror dock att många andra kan ha nytta… Läs hela Mitt klotterplank om Entreprenörskap

Entreprenoren.se – En blogg om entreprenörskap på Internet

Jag driver en mängd bloggar, och det är helt klart något av det roligaste som finns att blogga, även om man inte har tid att hålla allt uppdaterat hel tiden. Jag har precis startat en ny blogg, som kommer att handla om entreprenörskap och att vara entreprenör på internet. Mycket för att denna blogg inte ska sväva ut i onödan.

Tjäna-pengar.nu ska handla om att tjäna pengar

Jag… Läs hela Entreprenoren.se - En blogg om entreprenörskap på Internet

Categories: Nyheter

Tags: , ,

Hemsida för min webbdesignverksamhet

Det har tagit ett tag, då jag varit upptagen med andra projekt och att sätta upp hemsidor åt kunder, men nu finns äntligen en hemsida uppe med information om min webbdesign verksamhet, där jag jobbar med att hjälpa företag, föreningar och privatpersoner att skaffa en bra hemsida.

Hemsidan återfinner du på brahemsida.nu!… Läs hela Hemsida för min webbdesignverksamhet

Affiliateprogrammet Adtraction

Det kommer nya aktörer på affiliatemarknaden i Sverige och dessa tänker jag tipsa om, för det behövs lite konkurrens till de väletablerade nätverken som Tradedoubler och Double!

Adtraction

Dagens tips är Adtraction som är nystartat i Sverige och som jag tycker är riktigt intressant! De har inte jättemånga program ännu, men några godbitar finns som t.ex Doodle.se, Byggmax, BL Information

Vinn en Google Nexus One

Jag har tidigare skrivit om Googles otroligt användbara tjänster men nu ska Google som du kanske hört ge sig in på att sälja produkter genom sin nya Google Nexus One.

Mycket bra android-telefon

Google Nexus One verkar riktigt tilltalande, främst för att googles tjänster är så väldigt väl integrerade i den. Den kör förstås android och verkar ha ett riktigt smidigt gränssnitt. Det som är mest tilltalande… Läs hela Vinn en Google Nexus One

Categories: Gratis Nyheter

Tags: , ,

Svara på Marknadsundersökningar!

2 Comments

Att svara på undersökningar är ett ganska enkelt sätt att tjäna extrapengar på Internet. Räkna dock inte med att dra in några stora summor…

Hur går det till?

Du registrerar dig enkelt på en sida för marknadsundersöningar. Det finns flera, och det kan vara idé att registrera på flera stycken, för att få fler uppdrag. En undersökning brukar ge mellan 5 och 50 kronor. Det vanligaste är runt 20… Läs hela Svara på Marknadsundersökningar!

Ta betalt via SMS!

4 Comments

Att ta betalt via SMS är ett bra sätt att göra det enkelt att betala för innehåll på en webbplats. Har du bra innehåll som du vill göra tillgängligt genom sms-betalning så rekommenderar jag denna metod.

Hur fungerar SMS-betalning?

Det finns flera olika sätt att ta betalt via SMS. Upplägget skiljer sig lite beroende på hur din tjänst ska samarbeta med betalningsleverantören.

Ett upplägg… Läs hela Ta betalt via SMS!

Categories: Nyheter

Tags: ,

Tjäna mycket pengar snabbt

2 Comments

Vill du tjäna mycket pengar snabbt på internet är du inte ensam. Det är något mycket eftersträvansvärt, speciellt eftersom det går att vara var som helst i världen och ändå tjäna pengar på internet. Men vill du tjäna riktigt mycket pengar snabbt utan något direkt risktagande lär du få jobba ganska hårt. Här är ett antal potentiella sätt att tjäna mycket pengar på internet.

Skapa en E-bok

Välkommen!

Välkommen till tjana-pengar.nu! Denna sajt kommer att bli en komplett guide till hur du kan tjäna pengar online och offline. Sidan kommer att växa fram allt eftersom tiden går, och mer material produceras. Det mesta kommer att vara gratis, men vi kommer även att publicera längre kompletta guider som kommer att kosta några tior att ta del av. Vi hoppas att du kommer att ha nytta av sajten och hälsar… Läs hela Välkommen!

Categories: Nyheter

Tags: , ,