Vad Krävs För Att Tjäna Pengar På Betalda Undersökningar?

3 Comments

Gästinlägg från Rasmus som jobbar med betalda undersökningar:

De flesta människor idag har upptäckt internets underbara värld när det gäller att tjäna pengar. Eller, för många är det inte så underbart… För de flesta slutar det helt enkelt med att man investerar pengar man har tjänat utan att få någon avkastning alls.

Känner du igen dig?

Man köper ett system som är tvärsäkert och på webbsidan står där att man kan tjäna 1000$ första dagen! Du har säkert sett många som marknadsför sina produkter på detta sätt och visst, det kan stämma att man kan tjäna så mycket. Problemet är bara att de flesta som köper en produkt vill se resultat DIREKT annars är allting en bluff…

För att få något idag så måste man arbeta för det. Det finns inga genvägar.

Betalda undersökningar är ett mycket bra exempel på att man måste göra “jobbet” innan man får någon avkastning. Det är precis här som många tänker att betalda undersökningar på nätet bara är en stor bluff. Jag är inte annorlunda, jag vill också se resultat snabbt men på de åren jag har varit verksam på internet så har jag lärt mig att hårt jobb resulterar i framgång!

VAD KRÄVS FÖR ATT BÖRJA TJÄNA PENGAR PÅ BETALDA UNDERSÖKNINGAR?

Det första man måste ha är disciplin. Utan disciplin kommer man inte att komma långt för i början tar det lite tid att registrera sig på de olika paid survey sidorna. Detta är tidskrävande men som sagt, för att få något så måste man arbeta för det.

Tid är också en viktig sak. Har du ett heltidsjobb på dagen så kan 1 timme på kvällen räcka. Jag har kontakt med många som gör betalda undersökningar på kvällar och helger och det fungerar utmärkt. Så man behöver inte sitta fastklistrad vid dataskärmen i 8 timmar för att det ska vara lönsamt…

Du behöver även ett litet startkapital så du kan få tillgång till en surveydatabas med över 500 surveysidor. Uppfyller du dessa 3 kriterier så kan du vara igång med att tjäna pengar på undersökningar inom snar framtid.

Men kom ihåg, det tar tid att registrera sig på de olika sidorna. Jag själv är medlem på över 900 sidor som skickar ut undersökningar varje dag. Detta gör att jag enkelt kan plocka ut en lön på mellan 5000-10.000 kr varje månad.

Alla kan göra likadant!

3 Replies to “Vad Krävs För Att Tjäna Pengar På Betalda Undersökningar?”

  1. Kul att äntligen hitta någon som gör samma grej som jag !

    Jag har också införskaffat ett medlemsskap på paid surveys at home och är supernöjd. Tjänar bra med pengar och när jag har blivit medlem på fler sidor så blir där mer pengar. Men just nu blir det 2000-3000 kr i månaden och det är jag glad över.

  2. Har gått med i surveys4income men förstår inte hur jag ska hitta 900 sidor att registrera mig på? Har du nåt konkret tips på hur jag ska gå tillväga? Är arbetslös just nu och har mycket tid att lägga vid datorn. Vill jobba hårt och få ihop pengar!

Comments are closed.