Entreprenoren.se – En blogg om entreprenörskap på Internet

Jag driver en mängd bloggar, och det är helt klart något av det roligaste som finns att blogga, även om man inte har tid att hålla allt uppdaterat hel tiden. Jag har precis startat en ny blogg, som kommer att handla om entreprenörskap och att vara entreprenör på internet. Mycket för att denna blogg inte ska sväva ut i onödan.

Tjäna-pengar.nu ska handla om att tjäna pengar

Jag tycker att det är viktigt att hålla sig till ämnet, och den här bloggen heter tjäna pengar, och har alltid varit tänkt att handla om hur man tjänar pengar på Internet. Därför blir det lite krångligt när jag har lust att skriva om hur man lägger menyn under logotypen i temat Thesis som jag använder till många bloggar jag har. Det är helt enkelt inte relevant för någon som vill lära sig mer om hur man tjänar pengar på Internet. De tipsen ska vara så konkreta att man faktiskt kan tjäna pengar på dem ganska omgående.

Entreprenören.se – En resurs för internet-entreprenörer

Ofta spenderar jag ganska lång tid på att söka svaret på problem jag stöter på i något projekt. När jag hittat svaret och åtgärdat det känns det bra, tills problemet uppstår nästa gång, och jag oftast glömt hur jag gick till väga. Jag behöver därför en resurs där jag kan samla alla tips till mig själv. Tips till mig själv som också kan läsas av andra som är intresserade av alla de ämnen som kommer att behandlas på entreprenoren.se. Utgångspunkten är att jag själv ska ha nytta för materialet, men är du entreprenör kommer du säkerligen ha glädje av det likså!
Domännamnet entreprenoren.se sprang jag på av en ren slump när jag kollade efter domäner om entreprenörskap. Jag har ingen aning om varför det inte var registrerar, men jag knep det med ljusets hastighet. Det är sällan man bara dyker på ett så bra domännamn under .se.

Nystartad blogg

En nystartad blogg har ju alltid en startsträcka innan den har så mycket innehåll att den faktiskt är läsvärd. Jag kommer att rapportera hur det går med entreprenören.se allt eftersom!

Categories: Nyheter

Tags: , ,