Tag: entreprenör

Mitt klotterplank om Entreprenörskap

No Comments

Jag har startat en ny blogg som handlar om livet som entreprenör. Medan den här bloggen handlar om hur man tjänar pengar på internet, handlar entreprenoren.se mer om mina egna projekt och den fungerar som ett slags klotterplank där jag kan skriva ner intressanta observationer jag gör, för att jag ska kunna ta fram dem vid ett senare tillfälle. Jag tror dock att många andra kan ha nytta… Läs hela Mitt klotterplank om Entreprenörskap

Entreprenoren.se – En blogg om entreprenörskap på Internet

No Comments

Jag driver en mängd bloggar, och det är helt klart något av det roligaste som finns att blogga, även om man inte har tid att hålla allt uppdaterat hel tiden. Jag har precis startat en ny blogg, som kommer att handla om entreprenörskap och att vara entreprenör på internet. Mycket för att denna blogg inte ska sväva ut i onödan.

Tjäna-pengar.nu ska handla om att tjäna pengar

Jag… Läs hela Entreprenoren.se - En blogg om entreprenörskap på Internet

Categories: Nyheter

Tags: , ,

Läs Four Hour Workweek och Tim Ferris Blogg!

1 Comment

Det finns få saker som har inspirerat mig så mycket som att läsa Four Hour Workweek av Tim Ferris. Om du vill tjäna pengar och bestämma din egen livsstil är det ett måste.

Jag köpte Four Hour Workweek när jag var på semester i Dublin av en ren slump. Jag hade bestämt mig för att köpa en bok på bokhandeln Hodge and Figgis för… Läs hela Läs Four Hour Workweek och Tim Ferris Blogg!