Läs Four Hour Workweek och Tim Ferris Blogg!

1 Comment

Det finns få saker som har inspirerat mig så mycket som att läsa Four Hour Workweek av Tim Ferris. Om du vill tjäna pengar och bestämma din egen livsstil är det ett måste.

Jag köpte Four Hour Workweek när jag var på semester i Dublin av en ren slump. Jag hade bestämt mig för att köpa en bok på bokhandeln Hodge and Figgis för att de hade så enormt snygga gröna tygpåsar. Jag tyckte det kändes så löjligt att bara fråga efter en påse för en euro så därför ville jag köpa en bok att lägga i påsen. Jag gick igenom hur mycket böcker som helst, och till slut bestämde jag mig för att köpa Four Hour Workweek. Det har jag verkligen inte ångrat. Jag har läst den tre gånger, och det är den bok som varit absolut störst inspiration för mig, både när det gäller språkinlärning, att tjäna pengar (både online och offline), resor, automatisera verksamheter med mera.

Tim Ferris har ett ganska imponerande CV. Han drev upp ett företag inom hälsobranchen i USA och outsourceade sedan allt som var möjligt för att frigöra tid för sig själv. Han började sedan ett enda stort lifestyle experiment som lett honom till att bli världsmästare i kickboxning, världsmästare i tango, programledare för en stor TV-show i Japan författare till en #1 bestseller, flytande i 5 språk etc.

Boken är otroligt hands on, så är det så att du i vanliga fall tycker det är tråkigt att läsa böcker för att de är för teoretiska kommer du att bli väldigt positivt överraskad. Den här boken är helt enkelt klockren! Jag kommer att lägga in en del tips från boken här i bloggen, så att du får ta del av det Tim Ferris skriver.

One Reply to “Läs Four Hour Workweek och Tim Ferris Blogg!”

  1. Hej Jonas,
    Tänkte höra om du testat Tims metod för att lära sig språk, eller om du känner någon annan som gjort det?

    Vänligen,
    Fredrik

Comments are closed.