Mailchimp – Gratis autoresponder

1 Comment

Jag har länge använt get a newsletter för nyhetsbrev, mest för att jag gillat att det är ett svenskt företag, och att de har ett snyggt enkelt gränssnitt. De gånger jag skickat nyhetsbrev har jag dock bökat väldigt mycket med att få till formateringen på ett snyggt sätt, och de har inte stöd för autoresponder utan det är endast traditionella nyhetsbrev som gäller.

I förra veckan fick jag uppdraget att sätta upp nya mejlmarknadsföringskampanjer för en kund, och registrerande då på mejlchimp istället. Efter att ha satt upp dessa kampanjer, med opt-informulär, bekräftelsemejl, och de första nyhetsbreven kan jag inte säga något annat än att jag aldrig kommer gå ifrån mailchimp när det kommer till nyhetsbrev. Ett otroligt pedagogiskt drag&drop-system för att skapa nyhetsbrev som ser ut precis som man vill att de ska. Inget mer krångel med html-kod och css som blandas med koden och gör det helt omöjligt att förändra saker. Mailchimps editor sköter allt utan något krångel.

Det allra bästa är ändå att man får skicka upp till 10 000 mejl helt utan kostnad. Det finns inget annat företag på marknaden som matchar. Getresponse och Aweber tar bra betalt till och med för under 500 medlemmar, och det spelar ingen roll om du inte skickar ett enda mejl, du betalar för själva listan. Därför känns det som ett mycket välkommet inslag att registrera på en tjänst där det är helt gratis upp till en ganska hög nivå.

One Reply to “Mailchimp – Gratis autoresponder”

  1. Jag har provat många autoresponders och sanningen att säga så kommer jag alltid fram till att aweber är den som fungerar som en klocka. Det är värt att spendera några kronor för kvalité. Det som inte är att rekommendera är att du hostar din egen autoresponder. ditt webhotell kan komma anklaga dig för SPAM… inte bra… been there… done that…

Comments are closed.