Tag: spara pengar

City network har domännamnsrea!

1 Comment

Jag har tidigare skrivit om när city network sålde .eu-domäner för 9 kr styck. Nu har de en ännu vassare kampanj där de säljer .se för 69kr och alla internationella tld (top level domains t.ex .com) för 29 kronor. Passa på att köpa några bra domännamn som du kan bygga upp någonting kring så småningom!

Läs CityNetworks bloggpost om kampanjen.

Gå till Citynetwork

Tjäna pengar på att byta bilförsäkring

Har du koll på vilken bilförsäkring som är billigast för just dig? Vet du att du kan spara många tusen per år på att byta försäkring? Detta inlägg handlar om hur man effektiviserar sina kostnader så mycket som möjligt när man väljer bilförsäkring.

Vad är ditt pris idag?

Kolla på ditt försäkringsbevis vad du har för årsavgift för din nuvarande försäkring, och vilken sorts försäkring du… Läs hela Tjäna pengar på att byta bilförsäkring

Billigaste banken för företag

2 Comments

Det kan skilja ganska mycket i pris mellan olika bankers tjänster för företag. Om du har ett nystartat företag så lönar det sig att välja och vraka lite. Här listar jag de olika bankernas erbjudanden till småföretagare.

Att tänka på när du ska välja bank

Det finns mycket att hålla i huvudet när det gäller att välja bank. Det naturligaste kanske är att välja den bank där du har dina privata konton… Läs hela Billigaste banken för företag