Tjäna mycket pengar snabbt

2 Comments

Vill du tjäna mycket pengar snabbt på internet är du inte ensam. Det är något mycket eftersträvansvärt, speciellt eftersom det går att vara var som helst i världen och ändå tjäna pengar på internet. Men vill du tjäna riktigt mycket pengar snabbt utan något direkt risktagande lär du få jobba ganska hårt. Här är ett antal potentiella sätt att tjäna mycket pengar på internet.

Skapa en E-bok
Att skapa en E-bok med information som många är beredda att betala för är förmodligen det effektivaste och minst riskfyllda sättet att tjäna riktigt mycket pengar på nätet. Du använder ett program som E-bookpro eller E-bookgold för att göra om en vanlig html-sida med information, texter, bilder, videos, scheman etc. till en E-bok som är skyddad på flera olika sätt. Du kan välja att ge bort en del av din bok och låta användarna betala för att få tillgång till allt, eller så kan du ha en testversion på ett visst antal dagar och sedan låsa boken. Med E-bookpro kan du skapa Virala e-böcker genom att lägga till en “Dela med en vän”-knapp för att få din bok att sprida sig snabbare.
Det finns egentligen två saker att fokusera på: Att skapa vettigt innehåll och att sedan driva besökare till en säljande webbplats. Jag kommer att skriva mycket mer om detta senare i denna blogg. Det finns verkligen potential.

Skapa en medlemssajt

Om du vill skapa en återkommande intäkt och har kunskaper som folk vill ha tillgång till regelbundet skulle jag rekommendera dig att starta en medlemssajt med Easy Member Pro. Det är ett väldigt smidigt sätt att tjäna mycket pengar. En större guide kommer till detta senare. Det finns många saker att tänka på, men precis som om du skapar en E-bok är det viktigaste att ha vettigt innehåll och att driva besökare till din webbplats. Om du gör det kan det inte gå fel!

Ha en stor E-postlista

Om du har en stor E-postlista kan ett utskick till dina prenumeranter generera tusentals, tiotusentals eller hundratusentals kronor. Själva listan tar lång tid att bygga men när den finns på plats så kan du tjäna pengar snabbt genom att skicka ut information om en ny produkt, hemsida eller dylikt som du skapat, eller som någon annan skapat, där du får provision. Det finns många olika sätt att skapa en E-postlista. Det vanligaste är genom en autoresponder. Jag kommer att skriva ett längre inlägg om Autoresponders senare och beskriva skillnaderna mellan det oändliga antal som finns på marknaden.

Spela Poker

Det är många som tjänar stora pengar på internet genom att spela poker, men tänk på att det är på någon annans bekostnad. Det gäller att vara duktig om man ska lyckas som pokerspelare. Träna träna träna. Tycker du att det är värt att lägga ner enormt mycket tid på att lära sig är det bara att köra igång, annars finns det säkrare sätt att tjäna pengar.

Spel

Jag rekommenderar inte att spela på nätet, av en enkel anledning: Det är otroligt beroendeframkallande och dessutom väldigt lätt att förlora mycket pengar. Jag vill hålla den här bloggen ren från spel, även om jag skulle kunna tjäna jättemycket pengar på att tipsa om olika spelsidor så kommer inget fokus att läggas där, och om jag undantagsvis skriver ett inlägg om spel så kommer det att vara ett ordentligt varnande ord med.

2 Replies to “Tjäna mycket pengar snabbt”

 1. Tja!
  Riktigt rätt med att INTE SPELA PÅ NÄTET!!!!
  Jag har försökt med….gick sådär 😉
  Jag har istället försökt hitta olika typer av metoder för att tjäna pengar på internet.
  Efter många bottennapp så hittade jag en produkt där man får en bok med en väldigt massa bra information plus att man fick med massa “Step by step” videos.
  Det har faktiskt hjälpt mig extremt mycket, tro det eller ej men jag har tjänat över 350 000kr på mindre än ett halvår!!! 😀 😀
  Kommer inte ihåg vad produkten heter, men hemsidan heter: http://www.reliableincomefast.com

  Hoppas att det hjälper någon där ute! 🙂

Comments are closed.