Registrerad på Clickbroker

3 Comments

Jag har nu registrerat mig på Clickbroker som jag skrev om i inlägget “Som Clickbank fast på Svenska?!

Man var tvungen att signa upp för att få en inbjudningskod. Jag fick denna för några veckor sedan och har nu skapat ett konto för att se vad som finns att tillgå. Gränssnittet är riktigt bra, men det finns i nuläget 2 (!) produkter att marknadsföra. Anmärkningsvärt på flera sätt. Dels för att det är i princip meningslöst att registrera som publisher (för att marknadsföra produkter som andra gjort), men samtidigt att det kan vara väldigt värt att lägga in egna produkter, alltså fungera som Vendor. Frågan är bara om någon ens bryr sig om att logga in på sajten när det finns så få produkter.

Anledningen till att jag inte använder Clickbank är att de enbart erbjuder betalning med check, och det är ganska marigt att lösa in Checkar i Sverige som jag skrivit om tidigare.

Hoppas att Clickbroker utvecklas åt rätt håll så att det blir en användbar tjänst för att tjäna pengar!

Categories: Nyheter

3 Replies to “Registrerad på Clickbroker”

 1. Hej Jonas,

  Kul att se dig som användare hos oss på Clickbroker! Vårt första fokus under betaperioden har varit att säkerställa kvaliteten i alla rapporter, utbetalningar och att kommunicera med er viktiga kunder.

  Du har helt rätt i att vi nu behöver ta in fler produkter på Marknadsplatsen för att tjänsten ska bli vad den är tänkt att vara. I förra veckan adderades t.ex. en produkt (om sömnproblem) som ger dig över 80 kr per försäljning, se mer här https://www.clickbroker.com/marketplace

  Jättekul att höra att du gillar gränssnittet. Och ännu bättre blir det – det lovar vi.

  Vänliga hälsningar,
  Henrik

 2. Jag har hört en hel del om Clickbroker för några månader sedan men det var inget jag la fokus på. Men detta inlägget gjorde mig intresserad 🙂 Tack för det !

  Kommer absolut att kika närmare på detta.

  Jag är nämligen en flitig användare av Clickbank och har varit så sedan 2009 så ett “svenskt Clickbank” med liknande koncept hade varit hur trevligt som helst i mina ögon !

  Angående kostnaden för att ta ut checken man får utav Clickbank så är det ingen stor summa tycker jag. Jag använder Sparbanken Syd och dom tar 250 kr för att lösa ut checken. Men jag förstår inte hur svårt det ska vara för Clickbank att betala ut elektroniskt ??? Det borde gå att ordna då dom har kunder i hela världen.

Comments are closed.