Category: Offline

Artiklar om hur du tjänar pengar utanför internet.

Handla på loppisar och sälj på Tradera

Nu står sommaren för dörren i Sverige, vilket innebär 100-tals loppisar runt om i landet. Det finns alltid guldkorn att hitta till sig själv, och om det inte är något du vill behålla själv kanske du kan tjäna en slant på att sälja sakerna vidare?

Det finns väldigt mycket saker som säljs på loppisar i garage runt om i Sverige som folk kan tänka sig att betala väldigt mycket… Läs hela Handla på loppisar och sälj på Tradera

Jobba i Norge och tjäna mycket pengar!

2 Comments

Jag befinner mig just nu i Norge. Min flickvän har fått jobb på ett hotell, och jag har därför bestämt mig att driva mitt företag på distans härifrån. Att jobba i Norge är ett alldeles förträffligt sätt att tjäna pengar.

Här anses svenskar vara väldigt arbetssamma, och inte alls lata i samma utsträckning som i hemlandet. Svenskarna jobbar dessutom för lägre lön än norrmännen, så vi har ungefär samma… Läs hela Jobba i Norge och tjäna mycket pengar!

Categories: Offline

Tags: , ,

Tjäna pengar på att göra vad du kan, lämna bort resten!

När jag var i Indien och besökte ett BNI-team i Bangalore var det en redovisningsbyrå som körde med parollen “Do what you do best, outsource the rest!”. Detta tycker jag är väl värt att ta upp både när det gäller att “spara” och att tjäna pengar!

Hur lång tid går åt?

Jag sitter just nu på bilprovningen och funderar över det ovanstående. I måndags var jag med bilen på… Läs hela Tjäna pengar på att göra vad du kan, lämna bort resten!

Hitta intressanta företag

Jag skrev för några dagar sedan om att göra hemsidor åt företag. Detta kräver ju att man hittar kunder. Hur hittar man egentligen företagskunder? Jo det är enkelt!

Jag brukar använda mig av tjänsten Alla Bolag för att ta fram information om potentiella kunder. Där kan man enkelt söka information om företag, och dessutom få fram en kontaktperson som man kan höra av sig till… Läs hela Hitta intressanta företag

Köp och Sälj guldnummer!

158 Comments

Guldnummer är något som fallit mer eller mindre i glömska den senaste tiden, men som var otroligt populärt för några år sedan när Comviq körde en kampanj med en sajt som hette guldnumret.se. Men än finns det möjlighet att tjäna pengar på Guldnummer. Ganska mycket också! Även om du inte är ute efter att tjäna pengar utan bara vill ha ett bra nummer, så har du hamnat rätt – titta

Hur mycket måste du fakturera?

Om man vill tjäna pengar, är det väldigt centralt att veta HUR mycket pengar man vill tjäna. För om man inte vet hur mycket pengar man vill ha att röra sig med varje månad, kan det vara svårt att veta hur hårt man ska jobba…

Om du, som jag driver en enskild firma där du fakturerar kunder kan det vara lite krångligt att förstå hur mycket pengar man… Läs hela Hur mycket måste du fakturera?

Gå på BNI-möte

Driver du ett företag? Då skall du definitivt kolla in BNI som är en av världens största nätverksorganisationer för affärer. Det spelar ingen roll vilken branch du är i, för du kan alltid tjäna väldigt mycket pengar på ett medlemsskap i BNI!
Nätverket är uppbyggt av lokala team som träffas varje vecka 40 gånger per år och följer en speciell agenda, som är framtagen för att de… Läs hela Gå på BNI-möte

Tjäna pengar på att föreläsa

2 Comments

Något jag verkligen kan rekommendera att träna på är att prata inför folk, så att du blir säker på det. Det är något du kommer att ha nytta av oavsett om du jobbar online eller offline. Online, eftersom du kommer att spela in filmer där du beskriver vad dina besökare kan göra och få ut av din hemsida eller din produkt. Offline för att det finns enormt många tillfällen där… Läs hela Tjäna pengar på att föreläsa

Hur jag tjänade 3000 kr på en ful bild.

Ibland vet man aldrig varifrån intäkterna kan komma. Till exempel att en ful printscreenad bild kan ge 3000kr.
Jag pratar om denna bild:

Jag har för vana att alltid ha med mig både kamera och videokamera när jag är på något evenemang, och ser till att filma det så mycket som möjligt. I det här fallet var det studentvecka i min hemstad och jag hade precis köpt… Läs hela Hur jag tjänade 3000 kr på en ful bild.